Carrico’s

De locatie van Carrico’s

Portugees restaurant Carrico’s is gelegen aan de Putstraat 31 in Sittard, in het voetgangersdeel van de straat. De Putstraat eindigt op de markt, het is dus een mooie centrum locatie en daarmee is Carrico’s ideaal om je avond te starten. De Putstraat is één van de oudste straten van Sittard met veel monumentale panden, waaronder het pand van ons restaurant.

 

 


Portugees restaurant

De Portugese keuken staat bekend om veel vis en vlees: eerlijk, eenvoud en smaak. Een van de meest bekende gerechten is frango piri-piri, kip piri-piri, geroosterde kip (traditioneel op houtskool) met een pikante peper saus, dankzij het koloniale verleden naar Portugal meegenomen. De bacalhau (stokvis) is zonder twijfel het meest populaire visgerecht, en is er in vele varianten.

Dit is ook precies wat wij nastreven: een authentieke keuken, heerlijk puur en veelal bereid op onze open houtskoolgrill

 


Over ons

Net zoals de meeste Portugezen zijn de Carriço’s gek van eten, en dan natuurlijk met name van de Portugese keuken.

In navolging van Tabitha zijn nu ook Tony en Manuela naar Nederland verhuisd om niet alleen de mooie producten aan te bieden, maar nu ook samen de heerlijke Portugese keuken.

 

Veel van de producten van onze import gebruiken wij in ons restaurant Carrico’s: de heerlijke wijnen, de olijfolie, de visjes voor onze broodjes en de kaasjes en charcuterie van de plankjes.