Welkom bij Carrico's!

Wij zijn gesloten voor zomervakantie van: 22 juli tot en met 7 augustus!

Kerst menu 2021!

Ons kerst menu is bekend! Wij bieden ons menu aan op 24, 25 en 26 December, voor take-away of als lunch in ons restaurant, tussen 13u en 17u!

Reserveer snel via ons contactformulier, e-mail of telefonisch!

Kerst Menu 2021

Portugees Restaurant Carrico’s

Ons authentieke Portugese restaurant is gelegen in het centrum van Sittard, de putstraat 31, een zijstraat van de mooie markt.

Wij, een gezellig, klein en gastvrij team, verwelkomen jullie graag om uitgebreid Portugees te genieten, van onze heerlijke gerechten en mooie Portugese wijnen van eigen import!

Restaurant Carrico's

Menukaart

Klik op de link voor onze menukaart

Vanaf 29 November 2021

Take-away van woensdag tot en met zondag, t/m 19:30u
Lunch in ons restaurant op zaterdag en zondag, van 13:00u t/m 16:30u

Menukaart

Bestellen

Wilt u thuis genieten van onze heerlijke Portugese keuken?
Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om de bestelling definitief te maken. Of bel 046 - 426 69 31 voor een telefonische bestelling.

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren?
Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om de resevering definitief te maken. Of bel 046 - 426 69 31 voor een telefonische reservering.

LET OP! Wegens vakantie zijn wij gesloten van 17 tot en met 25 augustus 2020.

  • Bij reserveringen met speciale afspraken qua menu en prijs, dient u uiterlijk 24u vantevoren het definitieve aantal personen te bevestigen. Indien u dit niet doet, en u met minder mensen dan aangegeven komt, behouden wij het recht om de menuprijs voor het aantal personen van de reservering in rekening te brengen.