Bestellen

Wij werken op basis van bestellingen en het liefst ontvangen wij de bestellingen (ruim) op tijd, zodat wij alles kunnen inplannen en voorbereiden. Het betekent sowieso dat wij na 17:00 hoogstwaarschijnlijk niet meer kunnen leveren voor dezelfde dag

 

Take-away & bezorgen!

Vanwege het coronavirus en de daaruitvolgende noodzakelijke maatregelen, zijn wij overgegaan op take-away en bezorging en hebben wij aangepaste (openings)tijden, zodat wij alles goed kunnen voorbereiden en inplannen.

Take-away afhaal wordt gereguleerd door ons, dat wil zeggen maximaal 1 klant tegelijk binnen, en we hebben het restaurant afgesloten zodat je enkel tot aan de bar binnen kunt.

 

Bestellingen doorgeven:

Onze voorkeur heeft het dat bestellingen een dag (of meer) vantevoren doorgegeven worden, zodat wij hierop kunnen inkopen. Op de dag zelf nemen wij tot minimaal 14:00u bestellingen aan, maar kunnen wij niet garanderen dat wij alles nog op voorraad hebben. Ook moeten wij de bezorging inplannen adhv beschikbaarheid van bezorgers.

We geven altijd een tijd door waarop wij omstreeks komen bezorgen. Hier kan natuurlijk een klein verschil (bijv 15 min) in zitten

Betaling wordt gedaan via een betalingsverzoek (bij take-away is pinnen ook mogelijk). Wij nemen geen contant geld aan op dit moment.

 

Vanaf nu bezorgen wij al onze gerechten ook bij je thuis! Hoe werkt het?

Wij bezorgen tot 3 kilometer in de omtrek van ons restaurant

We rekenen geen bezorgkosten en de menuprijs is van toepassing

Het minimale bedrag voor de bestelling is 14,95

 

Plaats je bestelling bij ons, via e-mail, telefonisch of via het bestelformulier. Wij bevestigen de bestelling via een antwoord naar u en dan is deze definitief ontvangen.

Zorg ervoor dat je een mobiel telefoon nummer doorgeeft, want we sturen een betaalverzoek via de mobiel, op de dag van levering.

Geef bij je bestelling natuurlijk door wat je wilt bestellen, maar ook je naam + mobiele nummer, adres en gewenste leverdatum en tijd.

 

Bestellen via:

info@carricos.nl

06-31263738 (ook whatsapp)

046-426 6931

Bestel er ook een fles wijn bij:

 

 

Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag

 

Bestellingen kunnen we uiteraard iedere dag ontvangen!