Bestel nu heerlijk Portugees eten en wij bezorgen aan huis!

Team Carrico's
  • Authentieke gerechten, zoals het in Portugal gemaakt wordt
  • Wij bezorgen binnen een straal van ca. 3 km
  • Bestel vóór 14:00 uur als je vandaag nog wilt genieten van de portugese lekkernijen
  • Liever telefonisch bestellen? Bel dan 0631263738
Bestellen

Minimale bestelbedrag is € 14,95  

We rekenen geen bezorgkosten

 

 

Carrico's Sittard

Bekijk hier onze menukaart

We kunnen geen frisdranken bezorgen. Wel wijn: - Onze huiswijn Marques de Montemor aan in Rood, wit, rose voor € 10 per fles - Plansel Trincadeira (rood) en Plansel Verdelho (wit) voor 17,50€ per fles

Geef in het invoerveld aan welke wijnen u wenst te bestellen en hoeveel flessen.

Liever telefonisch bestellen? Bel dan 0631263738 

Reacties van gasten

Carricos Sittard
Carricos Sittard
Carricos Sittard
Carricos Sittard

Over ons

Portugees restaurant Carrico’s is gelegen aan de Putstraat 31 in Sittard, in het voetgangersdeel van de straat. De Putstraat eindigt op de markt, het is dus een mooie centrum locatie en daarmee is Carrico’s ideaal om je avond te starten. De Putstraat is één van de oudste straten van Sittard met veel monumentale panden, waaronder het pand van ons restaurant.  

De Portugese keuken staat bekend om veel vis en vlees, eerlijk, eenvoud en smaak. Een van de meest bekende gerechten is frango piri-piri, kip piri-piri, geroosterde kip (traditioneel op houtskool) met een pikante peper saus, dankzij het koloniale verleden naar Portugal meegenomen. De bacalhau (stokvis) is zonder twijfel het meest populaire visgerecht, en is er in vele varianten.  

Dit is ook precies wat wij nastreven: een authentieke keuken, heerlijk puur en veelal bereid op onze open houtskoolgrill.  

Net zoals de meeste Portugezen zijn de Carriço’s gek van eten, en dan natuurlijk met name van de Portugese keuken. In navolging van Tabitha zijn nu ook Tony en Manuela naar Nederland verhuisd om niet alleen de mooie producten aan te beiden, maar nu ook samen de heerlijke Portugese keuken.  

 Veel van de producten van onze import gebruiken wij in ons restaurant Carrico’s: de heerlijke wijnen, de olijfolie, de visjes voor onze broodjes en de kaasjes en charcuterie van de plankjes.

Familie Carrico

Bestel nu en wij bezorgen aan huis!

Liever telefonisch bestellen? Bel dan 0631263738

Bestellingen voor bezorging op dezelfde dag dienen voor 14:00 uur geplaatst te zijn. Wij werken enkel met verse producten waarbij geldt op=op.

Carrico's Sittard
Carrico's Kip Piri Piri Sittard
Naar de website

Carrico's Portugees Restaurant - Putstraat 31, Sittard | Liever telefonisch bestellen? Bel dan 0631263738