Juni 2020

We mogen weer! Vanaf 3 juni gaan we weer (gedeeltelijk) open! Ook wij hebben er zin in! Vanaf 3 juni zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag. Maandag en dinsdag zullen wij gesloten blijven.
Ook blijven wij op deze dagen take away aanbieden, maar nemen wij enkel tot minimaal 1400u bestellingen aan en vol is vol, wij willen langere wachttijden voor onze gasten voorkomen en zullen dus zelf beslissen of er nog ruimte is voor take away of niet.

 

Natuurlijk moeten we de richtlijnen volgen, daarom werken wij met de volgende opzet:
Reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch of via e-mail, maar de reservering is pas bevestigd na bericht van ons.

Wij hebben 1 tafel voor maximaal 6 personen, dit is enkel voor één huishouden en we hebben 2 tafels voor maximaal 4 personen, dit is enkel voor één huishouden. Daarnaast hebben we 6 tafels voor 2 personen. Eventueel kan de tafel van 6 personen gereserveerd worden voor 2 stellen samen, met de verplichte afstand onderling.

 

Uiteraard is er minimaal 1,5 meter afstand tussen de verschillende tafels.

Bij binnenkomst moet iedereen gebruik maken van de desinfectie paal en zullen wij de verplichte gezondheidscheck doornemen.
Wij rekenen er ook op dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, dus maak geen reservering of zeg deze tijdig af in geval van de bekende klachten!

Zo voorkomen we samen niet alleen teleurstelling maar gaan we ook samen terug naar het ‘echte normaal’!

 

Wij nemen op voorhand alleen 1 reservering per tafel aan. Gelukkig is de richtlijn voor reserveren relatief soepel, dus u kunt ons altijd savonds bellen voor een reservering en wanneer er een tafel vrij is, kunt u bij ons terecht.

Wilt u alvast reserveren? Laat het ons snel weten:

via onze website www.carricos.nl maar ook via email info@carricos.nl of bel naar 0464266931