Onze events

Binnenkort vindt u hier al onze evenementen.

Vastelaovend 2019

Op vrijdag 1 maart, scholierencarnaval, en op dinsdag 5 maart zijn wij gesloten!   Met Kanon van ’t Balkon op zaterdag 2 maart en met het Tröötekonkour op maandag 4 maart werken wij met een kleinere kaart. Klik hier om ons menu te bekijken!   Met de kenjeroptoch, zondag 24 februari, en met de Groote vastelaovesoptoch op zondag 3 maart […] Lees verder »

1e Kerstdag bij Carrico’s

Op 1e kerstdag 2018 (25-12-2018) organiseren wij het kerstdiner bij Portugees restaurant Carrico’s Vanaf 17:00u kunt u uw tafel reserveren deze feestelijke dag Ons kerst menu Ontvangst met een glaasje espumante (Portugese bubbels) en een tapas plankje met verschillende kaas en vlees   Courgette soep met gegrilde pompoen   Salade met gegrilde tijgergarnalen in een piri piri whisky saus   […] Lees verder »

Wine & Dine, met Quinta da Plansel

Op zaterdag 24 november organiseren wij onze eerste “Wine & Dine” avond in samenwerking met Quinta da Plansel. Dit diner is op reservering, vanaf 1700u   Wij bieden een vier gangen diner met bijpassende wijnen van Quinta da Plansel aan in ons Portugees restaurant Carrico’s. Plansel presenteert de wijnen, 6 stuks in totaal, met uitleg over de wijnen en de Quinta. […] Lees verder »