Welkom bij Carrico's!

Wij zijn gesloten voor zomervakantie van: 22 juli tot en met 7 augustus!

Zomervakantie!

Wij zijn gesloten met zomervakantie vanaf 18 Juli tot en met donderdag 11 augustus. Vanaf vrijdag 12 augustus zijn wij weer geopend!

Een tafeltje reserveren, nog even snel voor onze vakantie of alvast voor erna?
Dat kan natuurlijk via het formulier op deze site, via e-mail (info@carricos.nl) of via een berichtje (whatsapp, facebook of insta).

Onze Facebook Pagina

Portugees Restaurant Carrico’s

Ons authentieke Portugese restaurant is gelegen in het centrum van Sittard, de Putstraat 31, een zijstraat van de mooie markt.

Wij, een gezellig, klein en gastvrij team, verwelkomen jullie graag om uitgebreid Portugees te genieten, van onze heerlijke gerechten en mooie Portugese wijnen van eigen import!

Restaurant Carrico's

Menukaart

Klik op de link voor onze menukaart

Wilt u een speciaal gerecht om terug te denken aan die heerlijke vakantie in Portugal? Stuur ons gerust een berichtje en samen kijken we wat mogelijk is!

Menukaart

Bestellen

Wilt u thuis genieten van onze heerlijke Portugese keuken?
Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om de bestelling definitief te maken. Of bel 046 - 426 69 31 voor een telefonische bestelling.

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren?
Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om de resevering definitief te maken. Of bel 046 - 426 69 31 voor een telefonische reservering.

LET OP! Wegens vakantie zijn wij gesloten van 17 tot en met 25 augustus 2020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Ons restaurant is gesloten van 18 juli tot en met 11 augustus 2022! Vanaf vrijdag 12 augustus zijn we weer geopend! Bij reserveringen met speciale afspraken qua menu en prijs, dient u uiterlijk 24u vantevoren het definitieve aantal personen te bevestigen. Indien u dit niet doet, en u met minder mensen dan aangegeven komt, behouden wij het recht om de menuprijs voor het aantal personen van de reservering in rekening te brengen.