Welkom bij Carrico's!

Wij zijn gesloten voor zomervakantie van: 22 juli tot en met 7 augustus!

Open vanaf 27 januari!

Wij zijn weer open!
Vanaf donderdag 27 januari zijn wij geopend van 17:00 – 22:00, op woensdag tot en met zondag.

Reserveer een tafeltje via het formulier op deze site, telefonisch en via een berichtje (e-mail/ app/ facebook of insta)

Onze Facebook Pagina

Portugees Restaurant Carrico’s

Ons authentieke Portugese restaurant is gelegen in het centrum van Sittard, de Putstraat 31, een zijstraat van de mooie markt.

Wij, een gezellig, klein en gastvrij team, verwelkomen jullie graag om uitgebreid Portugees te genieten, van onze heerlijke gerechten en mooie Portugese wijnen van eigen import!

Restaurant Carrico's

Menukaart

Klik op de link voor onze menukaart

Wilt u een speciaal gerecht om terug te denken aan die heerlijke vakantie in Portugal? Stuur ons gerust een berichtje en samen kijken we wat mogelijk is!

Menukaart

Bestellen

Wilt u thuis genieten van onze heerlijke Portugese keuken?
Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om de bestelling definitief te maken. Of bel 046 - 426 69 31 voor een telefonische bestelling.

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren?
Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met u op om de resevering definitief te maken. Of bel 046 - 426 69 31 voor een telefonische reservering.

LET OP! Wegens vakantie zijn wij gesloten van 17 tot en met 25 augustus 2020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hidden
  • Bij reserveringen met speciale afspraken qua menu en prijs, dient u uiterlijk 24u vantevoren het definitieve aantal personen te bevestigen. Indien u dit niet doet, en u met minder mensen dan aangegeven komt, behouden wij het recht om de menuprijs voor het aantal personen van de reservering in rekening te brengen.